Kampioenen Open Windmills 2010

Afgelopen zaterdag 3 april vonden in Dordrecht de 'Open Windmill' taekwondo-kampioenschappen plaats. Dit jaarlijkse tournooi was traditioneel weer zeer zwaar bezet.
Van Gyeong-rye deden vier leden mee. De 8-jarige Adair Delano Ignacia debuteerde en wist in de halve finale brons te halen.

IMG00125-20100403-1741
Voor een debuut zeker geen slechte start! Marissa van den Engel, die vorige keer wegens een enkelblessure moest opgeven wist de halve finale in de B-klasse zeer overtuigend op haar naam te zetten met een uitslag van 9-0. De finale, waar haar een geduchte tegenstander opwachtte verloor ze met slechts één punt verschil en haalde hiermee welverdiend zilver, proficiat! Ook Joey Breier wist de halve finale op een zeer overtuigde manier in zijn voordeel te beslissen. Joey scoorde meermalen met een aantal loupe-zuiver geplaatste twio dwit chagi's (gesprongen back kicks) en wist hiermee zijn tegenstander een aantal malen vol te treffen en drong probleemloos door tot de finale. In de finale kwam Joey net iets te kort maar stelde het welverdiende zilver zeker. De 9-jarige Ayoub Bounid debuteerde in de C-klasse en trof een zéér grote en zware poule van maar liefst 14 tegenstanders. Hij kwam net de eraring te kort om tot de finale door te dringen. Al met al een zeer geslaagd tournooi met veel en kwalitatied sterke tegenstanders. Gyeong-rye geeft training op de dins- en donderdagen in Leidschendam.


U bevindt zich hier: Home Over ons Nieuws Kampioenen Open Windmills 2010